A hírek néha hasznosak is tudnak lenni

A mai világban gyakran az embernek meg kell szűrnie, milyen híreket olvas és milyeneket nem. Hiszen annyi szörnyűségről olvashatunk manapság, hogy az sem biztos, hogy jó megoldás, ha mindig naprakészek vagyunk az új információkkal, viszont azt sem tehetjük meg, hogy nem tájékozódunk. Azért, hogy ma a világban meg tudjuk állni a helyünket, nagyon fontos, hogy tudjunk arról, éppen mi zajlik a világban, ám érdemes egy szűrőn keresztül befogadni ezeket a híreket. Hiszen valljuk be, manapság a média nagyon szereti a pánikkeltést és a felesleges, nem fontos híreknek a felfújását. Én is igyekszem megválogatni, hogy milyen hírportálokat olvasok, és azt szabtam ki magamnak korlátozásul, hogy legfeljebb naponta kétszer, este és reggel olvashatok csak híreket. Ennek a férjem is nagyon örült, mert korábban sokszor voltam feszült a sok rossz dologtól, ami ma a világunkban történik.

Azonban egyik nap, amikor olvastam a szokásos napi történéseket, egy igen hasznos linket dobott fel nekem a kereső hirdetésként. Mégpedig ez volt a https://nyomtatoalkatresz.hu/papir weboldal, ahol egy olyan dologra bukkantam, amit már egy ideje kerestem. Olyan fotópapírt, amelynek tökéletes volt a minősége, összehasonlítva ahhoz képest, hogy korábban sikerült egy olyan csomaggal beszereznem, amilyet azóta sem találtam. Hiába jártam a papír – írószer boltokat, a nyomdákat, egyszerűen sosem jártam sikerrel. Most viszont ezen az oldalon úgy tűnt, hogy megoldódni látszott a gondom. Már csak a pontos adatoknak kellett utánanéznem, és annak is, hogy hogyan tudok hozzájutni ezekhez a fotópapírokhoz. A leírás arról tájékoztatott, hogy ez a fajta fotópapír csak tintasugaras nyomtatókhoz használható. Ez a kikötés nekem nem volt akadály, mert az én nyomtatóm is pont ilyen tintasugaras típusú volt. Az első feltételt “kipipáltam”.

A papírmérete 10 x 15 cm – es volt, a súlya 150g/m2 , és 50 lap / csomagos kiszerelésben volt kapható. Itt kicsit csalódtam azért őszintén szólva, mert azt hittem, nagyobb kiszerelésű lesz. Na de valamit valamiért, fontosabb számomra az, hogy jó minőségű legyen, mint az, hogy hány db lap van egy csomagban. Nagyon szimpatikus volt, hogy a cég ingyenes kiszállítást ígért. Mivel ez mellé mást is szerettem volna rendelni a weboldalról, nem volt kis összegű a rendelésem, így nem bántam, hogy a vállalat ennyi kedvezményt ad a vásárlóinak.

Mivel érdekelt, hogy nagyjából hány nap alatt kerül a termék majd kiszállításra, rákattintottam az erről szóló fülre, és elolvastam, amit ott írtak. Azt tudtam meg, hogy a termékek átlagosan 1 és 4 munkanap között jutnak el a megrendelőkhöz. Véleményem szerint ez nem egy hosszú határidő tekintve, hogy szerintem mindannyiunknak volt már olyan élménye, hogy különböző cégekkel kellett veszekednie, hogy mikor ér már oda a választott termék.

A kiszállításokat a futárszolgálat reggel 8 és délután 5 óra között bonyolítja le, ahogyan azt megtudtam a weboldalról. Természetesen, ha valakinek nem felel meg ez az időintervallum, akkor egyeztetést követően meg lehet oldani azt is, hogy ez a személy is megkaphassa a megrendelt termékét. Bár a futárszolgálatot nem köti ez a kérés, a gyakorlat alapján igyekezni szokott ennek eleget tenni.

Az olvasottak hatására megrendeltem azt a fotópapírt, amiről reméltem, hogy olyan minőségű lesz, amire nekem szükségem van. Leadtam a rendelést, már csak az van hátra, hogy leteljen az 1 – 4 nap és kézhez kaphassam a fotópapírokat, és hadrendbe is állíthassam őket!