A hírekből sokszor a legfontosabb dolgokat nem tudjuk meg

Te szoktál híradót nézni vagy a rádióban híreket hallgatni? Amennyiben igen, akkor valószínűleg neked is feltűnt már, hogy leginkább olyan híreket mondanak el ezeken a platformokon, amik nagy eséllyel a legtöbb embert érdekelni fogják. Azonban nem térnek ki például a pénzügyekre, a pozitív hírekre és olyan témákat sem érintenek, amik valóban fontosak lehetnének és hasznosak az emberek mindennapjaihoz. Éppen ezért az interneten szoktam utána olvasni az engem érdeklő témáknak.

Szerencsére az interneten vannak olyan honlapok, amik pont azzal foglalkoznak, ami engem is érdekel. Ezért ha tehetem, akkor minden reggelemet ezeknek a híreknek az olvasásával kezdem. Így már a nap elején képben tudok lenni a világ történéseivel és jó döntéseket tudok hozni.

Ugyan az iphone xs kijelző csere nem tartozott az engem érdeklő témák közé, mégis egy napon esedékessé vált a kijelző cseréje. Mivel korábban még sosem kellett szervizbe vinnem a telefonomat, mert mindig nagyon vigyázni szoktam rá, ezért szintén az internet segítségét kértem ebben az ügyben. Elég gyorsan sikerült is találnom egy olyan márkafüggetlen szervizet, ahol az iphone xs kijelző cserével is foglalkoznak. Nekem sosem volt fontos, hogy márkaszervizbe vigyem a készülékeimet. Úgy gondolom, hogy a márkafüggetlen szervizekben is ugyanolyan minőségi munkát tudnak végezni és hasonló tapasztalattal rendelkezhetnek az iphone xs kijelző cserét illetően, mint egy márkaszervizben. Ez nem ettől fog függni.

Az LCD FIX honlapja engem teljes mértékben meg tudott győzni arról, hogy valóban minőségi munkát végeznek, gyorsak, ügyfél barátak és a saját szakterületükön specialisták. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek kijelző csere területén, ezért nem is volt kérdés számomra, hogy hozzájuk fogom vinni a telefonomat. Hiszen pont egy olyan márkafüggetlen üzletet kerestem, ahol egy adott szolgáltatásra vannak specializálódva. Szerintem az ilyen szolgáltatások mindig sokkal minőségibbek tudnak lenni.

Az LCD FIX viszont a kijelző cserén kívül egyéb szolgáltatásokat is vállal, főként értékesítést. Amennyiben vállalkozásként céges készülék flották javítására lenne szükséged, akkor is keresheted őket bizalommal. Emellett, ha biztosítási ügyintézéshez árajánlatra van szükséged, akkor ezt is elkészítik neked. Ezekben a szolgáltatásokban is van már tapasztalatuk és pontosan tudják hogyan kell szakszerűen eljárni, ezért ne félj őket megkeresni.

Ha felújított készüléket szeretnél venni vagy van törött és hibás készüléked, amit el szeretnél adni, akkor is keresheted őket bizalommal. Felújított készülékek eladásával, illetve törött és hibás készülékek forgalmazásával is foglalkoznak.

Ha Apple, Huawei, Samsung vagy Xiaomi készülékkel rendelkezel és kijelző cserére vagy javításra lenne szükséged és olyan szakemberekre szeretnéd bízni ezt a feladatot, akik azonnali javítást vállalnak és 100 % megbízhatsz bennük, ekkor térj be az LCD FIX egyik üzletébe.

Budán már 2 üzletet is nyitottak, ezért könnyen meg tudod őket találni a városban. Az egyik pont az Allee bevásárlóközpontban van, ezért ha gyakran jársz arra, akkor könnyen meg tudod őket látogatni. Általában egy óra alatt végeznek a kijelző cserével, ezért amíg ők javítják a telefonodat vagy egyéb készülékedet, addig például be tudsz vásárolni vagy tudsz más boltban nézelődni.

Ha szolgáltatást veszel igénybe, akkor prémium színvonalat vársz el? Az LCD FIX csapatától pontosan ezt fogod kapni, ha rájuk bízod a készüléked javítását.

Kijelző specialistaként nagy figyelmet fordítanak a minőségre, a megbízhatóságra és a pontos munkavégzésre. Ha pont erre van szükséged, akkor ne habozz és keresd fel őket még ma, vagy a következő nap nyitvatartási idejükben.