A hírfüggés szorongatóvá tud válni

Én például minden nap várom a jobb híreket, nézem a hírportálokat jobb tendenciák bekövetkezte reményében. Mert 2022-ben olyan folyamatok indultak el a világgazdaságban a háború hatására, amik pont a mi életünket forgatják fel máig.

Mindenféle élelmiszer-alapanyag megdrágult, és vendéglátósként azt tapasztaljuk, hogy a “hiány” is visszatérő vendég sok-sok dologból. Szorongató minden nap a jobb irányba fordulást várni a hírekből, tudom, úgyhogy ennek érdekében muszáj lesz – én azt javaslom mindenkinek – reális irányba is elkezdeni gondolkodni közben. Például kikutatni, hogy beszerzésnél mi egyében lehet spórolni, ha már az említett pár szempont alapján még mindig nem jön a változás… A hunniakristaly.hu mondjuk jó lehetőséget kínált kapásból fehér porcelán tányér nagy mennyiségű beszerzésére, és ráadásul úgy, hogy hazai, ezáltal ugyan olcsóbb lehetőséget találtunk, mégis a minőség szempontja maradhatott a szelekció elsődleges lépése.

Itt élünk az országhatár mellett, bevallom, mi egy időben külföldről is szereztünk be ezt-azt, ami az éttermünkben kellhet, de a Hunnia Kristály rendelős lehetősége óta ez a szokásunk visszaszorult, majd megszűnt. Túl kényelmesek voltunk, hogy amikor jól ment a szekér, nem kerestünk más utat, így valamiért nem is találtunk rájuk. Pedig könnyű rájuk akadni, csak nekünk tényleg hiányos volt a tájékozódásunk.

A Hunnia Kristály tehát egy vendéglátóipari nagykereskedés. És, mint nagykereskedés nem apró területekre koncentrál csupán, hanem az összes területre, ami érintett lehet, egyszerre. Nem csak arról van szó, hogy a díszítéstől a használati tárgyakig és eszközökig van minden, de van minden egyszerre tehát a konyhába és magába a vendéglátótérbe is beszerezhetők a szükséges dolgok. És ezek közül ráadásul mindenfélékbe. Olyan eszközök, melyek mindig a konyhán maradnak, mert ott van használható és használandó funkciójuk, és azok a dolgok is megvannak náluk, a webshopban, melyeket a vendégek asztalára vagy egyebére tesszük. “Egyebére” – tehát nem csak sima éttermekről van szó, ezt is hangsúlyozom. Minden egyébről is, menzákról beszélhetünk itt például. Vagy cukrászdákról. Vagy olyan helyekről, mely csak kiszállításra dolgoznak. Tehát inkább dobozokra lesz szükségünk mondjunk, nem tányérokra. Na, ezt jelenti, hogy ez a hely igazi nagyker, a régóta a területbe beágyazott működés és az ebből származó tapasztalat pedig szavatolja, hogy a minőségre és a választékra se legyen panasz. Nem csak mindenből van náluk, de mindenből sokféle és jó, szerethető, kifogástalan.

Fókuszálva egyetlen területre az említettek közül – vegyük hát az utolsó említettet -, az Ételkiszállítás, a Fast food és a Gasztro csomagolóanyagok fülek alatt differenciált, ez irányú igényeinket is kielégíthetjük. Vannak komposztálható ételszállító dobozaik, pizzaszállító thermoládáik, műanyag szállítódobozok mindenféle méretben, és ládák, amik eldobhatók. De ha egy másik társvonalon dolgozunk és keresünk azon belül bármit, van náluk olyan, mint a jól ismert badella, amiben a menzás ételt szállítjuk egyik helyről a másikra, teszem azt. Viszont akad bőven a családi viszonyainkból ismert, többször használható ételhordó dobozka is, ami mikrózható, és amit vissza szokás adni (az ismert szituációban) az anyósnak, ha elfogyasztottuk a tartalmát és el is mostuk. Na, ennyire sokszínűek…

A mosogatásra még kitérve, hogy még látványosabban szélesítsem a leírt palettát, tőlük beszerezhető mosogatószivacs, mosogatókötény, mosogatószer, stb, így onnan rendelhetünk ilyesmit, ahonnan egyéb kiegészítőket, így nem oszlik meg a szállítási költség (ha van), az időnk és a figyelmünk sem. Tehát a papírtányértól az olyanokig, mint a minőségi fehér porcelán tányér, tényleg minden van, fehér porcelán tányérból is mindenféle étterem- vagy vendéglátóhely-típusnak és még ezeknél is sokkal több dolog! Katt a www.hunniakristaly.hu-ra!

fehér porcelán tányér