Az apósom tőlem kért segítséget a motoros iskola kiválasztásában

Hihetetlenül veszélyes tud lenni a nem tudatos internethasználat. Főleg a szüleimnél, idősebb rokonaimnál, meg a nagyon fiataloknál látom, hogy mindenféle tartalmakat megosztanak gondolkodás nélkül. Rengeteg álhírrel találkozom, amikor végig görgetek a facebookos hírfolyamomon, és ezeket általában nem a forrásoldaltól látom közvetlenül – értelemszerűen nem követek ilyen oldalakat −, hanem kivétel nélkül az ismerőseim szokták megosztani. Az internetes tartalmakkal nagyon kell vigyázni, alaposan szűrni kell, hogy minek az igazságtartalmát fogadjuk el, és minek nem!

Mivel rólam tudja a családom, és a közelebbi környezetem, hogy nagyon tudatos internethasználó vagyok, mikor a párom apukája elhatározta, hogy megcsinálja a nagy motoros jogosítványát, engem kértek meg, hogy keressek egy jó, megbízható tanfolyamot neki. Bevallom őszintén, ha valamihez nem értek, azok a gépek, autók, motorok stb. Kezdésnek például azt se igazán tudtam, mit jelent egyáltalán az, hogy nagy motor…

nagy motoros jogosítvány

Már előre rettegtem, hogy milyen hatalmas munka lesz nekem ennek az egész történetnek utána nézni, de nagy szerencsémre nagyon gyorsan ráakadtam a motorjogositvany.com weboldalra, ahol csak néhány kattintásomba került, és minden releváns infót sikerült megtudnom a témáról: a nagy motoros jogosítvány az A kategóriát jelenti, és általában ez szokott a legdrágább lenni.

Ezek után semmi több dolgom nem maradt, mint alaposan szétnézni a neten, és keresni egy jó tanfolyamot, ahol meg lehet csinálni a nagy motoros jogosítványt. Szerencsére viszonylag egyszerűen találtam ilyet is, és végül nem is ment rá több napom, pusztán csak másfél órám az dologra, és mindenki nagyon elégedett volt a végeredménnyel!