Az új kollégámnak az Anna táska szállította a táskáját a fa alá

A mai napra nem szándékszom semmi extra hírrel szolgálni, sokkal inkább a saját életemből mesélnék el egy aktualitást, remélem, nem bánjátok. Bár természetesen ennek is lesz így hír értéke, szóval nem maradtok újdonság nélkül, csak mégsem a megszokott sztenderd napi aktualitást írom most le. Vagy hát végülis, ha úgy vesszük akkor mégis, mert az Anna táska nagyon mai és nagyon aktuális. De az esti híradóba talán mégsem kerülne be pusztán ebből az okból. Ez talán jól is van így, de ne szaladjunk ennyire előre, sem pedig el a témától.

A mai hírem az, hogy van egy új kollégánk a cégnél. Egy fiatal apuka, épp hogy csak elkezdett bölcsibe járni a gyerek ő pedig kapott egy jobb lehetőséget nálunk és rögtön átpártolt a mi vállalkozásunkhoz. Remélem, hogy hamar igazán hasznos tagja lesz majd a csapatunknak és könnyen beletanul a teendőkbe és az itteni körforgásba. Az ismeretségünk persze még nagyon felszínes, sok idő kell ahhoz, hogy ez még változzon. De azt már most is tudom, hogy honnan van Bálint új táskája: az Anna táska webshop volt a befutó. Na persze nyilván nem nála, hanem a feleségénél. A ki mit vesz karácsonyra című történet vége ugyanis az lett náluk, hogy a kedves párja rátalált az Anna táska webáruház bőséges kínálatára és onnantól nem volt kérdés, hogy mit fog venni Bálintnak, hogy vagánykodhasson az új munkahelyén.

Ha szeretnétek igazán szép férfi táskákat nézni, akkor tényleg érdemes meglátogatnotok az annataska.hu oldalt, mert itt az urakra is jócskán gondoltak és gondolnak. A legtöbb hasonló táskás oldalon inkább a női termékek vannak fölényben, de itt olyan sok a gyönyörű táska a férfiak számára is, hogy nehéz kiragadni egyet-egyet belőle. Egyszerűen nem egy kéne belőle, hanem legalább öt, vagy még annál is több. Ez pedig azért ritka, hogy egyetlen helyen ennyi szép és igényes termék legyen és ne legyen feltöltve gagyi darabokkal, hogy kilóra soknak tűnjön a holmi. Az Anna táska kínálata viszont ebből a szempontból is kifogástalan.

Én igazán finnyás vagyok egyébként táskák terén, nagyon nehezen találok olyat, amire azt mondom, hogy na ezt megveszem. Itt viszont végig böngésztem már a női darabokat és azt kell mondjam, hogy az én ízlésemnek tökéletesen megfelelő. Egyszerűen szép minden. Aztán rájöttem arra is, hogy miért van ez így: hát azért, mert a kedvenc márkáimat forgalmazza szinte csak és kizárólag ez a webáruház. Szép, valódi bőr darabok vannak, vagy akár szövet táskák is azoktól a gyártóktól, akiknek az üzletébe egyébként is szívesen járok – hát még így, hogy nem is kell érte sehova se mennem, mert minden egy helyen van: itthon, a kanapémon.

Az Anna táska kínálatát böngészve olyan kategóriák között lehet nézelődni, mint a válltáskák, a borítéktáskák, de vannak különböző színházba hordható darabok, hátizsákok és még pénztárcák, sőt, még nesszeszeres szütyők is. Azt hiszem, ez nagyjából mindent lefed, ami csak szóba jöhet egyáltalán. Ha pedig mégse lenne elég ez a felhozatal, ott vannak még az övek is. Táska vásárlás mellé egyébként is tanácsos egy hozzá színben és esetleg mintában is passzoló övet venni, ez egyfajta íratlan szabály.

A lojalitást pedig itt is nagyra értékelik – én imádom az ilyen helyeket. Ugyanis van egy olyan hűségprogram, amivel minden vásárlásnál pontokat lehet gyűjteni, ezeket pedig nagyon szuper kedvezményekre lehet beváltani. Szerintem mindenképpen érdemes egy ilyen klubba belépni, hiszen csak előny származhat belőle és kedvezőbb árak. Legalább jön a hírlevél, hogyha valami éppen különösen akciós, vagy van valami extra új termék – én nagyon szeretem az ilyen emlékeztetőket. Minden fontos paramétert és szabályt elolvashattok az annataska.hu oldalon a hűségprogram fül alatt.

Ha viszont kiveséztétek ezt a témát, akkor érdemes egy kicsit elmerengeni az egyes füleken. Egyrészt, nagyon szeretem a márkák szerinti vásárlást, mert van, hogy tudom előre, hogy melyik gyártó készít olyan stílust, amit éppen keresek. Másrészt rendkívül fejlett az Anna táska webshopja nagyon sok másik oldalhoz képest. Erre akkor lettem figyelmes, mikor tüzetesebben átvizsgáltam a főoldalt, ahol olyan kulcsszavakat találtam, mint hogy “piros táska”, vagy hogy “fekete táska”. Ezen felbuzdulva én is beírtam ezeket a kifejezéseket a keresőbe és láss csodát, csupa piros színű táskát dobott ki találatként. Ez nagyon ritka és nem is igazán találkoztam még vele táskás oldalon, úgyhogy ez egy szuper opció. Találtam is rögtön vagy 5 piros színű táskát, ami elképesztően jól nézett ki. Hármat meg is rendeltem belőle… Innen is köszönöm szépen Bálint feleségének, hogy szembe hozta velem ezt a weboldalt, mert simán lehet, hogy most már csak innen fogok ilyesmit rendelni.

A táska a nők gyengéje, ezen nincs nagyon mit szépíteni. Egyszerűen imádjuk azt, ha minden öltözékünkhöz megvan a megfelelően passzoló darab. Na de ez simán kiegészülhet az Anna táskáról azzal is, ha nem csak a csini “szatyor” van meg, hanem a hozzá tartozó tárca is és a már említett öv is. Ha meg aztán még a passzoló férfi és az ő táskája is stimmel, akkor az outfit igazán kerek lesz.

Szinte minden táskára van kedvezmény most is, pedig már rég elmúltak az ünnepek. Teljesen mindegy, hogy az ominózus piros táskákról van-e szó, vagy mondjuk a férfiaknak szánt elegáns darabokról, a legtöbb helyen ott villog egy -20%-os jelző ikon. Persze nem muszáj automatikusan ilyen darabok között keresgélni, hiszen másutt is lehetnék megfelelő darabok – szintén nagyon kedvező áron. De engem azért gyakran rávisz a lélek, hogy gondolkodás nélkül az akciós darabok között keresgéljek.

A gyönyörű piros táskák között például vannak 5%-kal olcsóbb darabok, 10%-kal kedvezményezett termékek és 20%-os akcióval megvásárolható táskák is. Nyilván a három megrendelt szépségem között csak kettő volt akciós, de a harmadik is nagyon jó áron volt elérhető. Egyrészt, régen vágytam már egy szép, bőr hátizsákra és ezt most az Anna táska elhozta nekem, ez 22 000 forint körül volt – 15% kedvezménnyel. Másrészt, kellett már régóta egy klasszikus batyu, amibe minden holmim belefér, de mégis csinos és mindenhez passzol. Na, ez nem volt akciós, de még így is nagyon megérte, mert alig volt több 10 000 forintnál. És végül, de nem utolsó sorban, mikor végre mentem volna a kosaramhoz, beleszerettem egy pici, de annál vagányabb piros kis táskába. Ráadásul akciós is volt, úgyhogy nem volt kérdés, hogy ezt is bedobom még a többi mellé.

A szállítási feltételek is nagyon barátságosak, de minderről talán jobb, ha már magatok tájékozódtok egyenesen az Anna táska weboldaláról. Talán mire oda jutnátok, hogy rendeltek, úgyis csak elfelejtenétek, úgyhogy inkább nézzétek meg magatok aztán eldöntitek, hogy hogy kéritek a termékek kihozatalát. De előtte persze nézzetek körül jó alaposan, mert biztos, hogy nagyon sok olyan táska lapul ezen az oldalon, ami először nem mutatja magát, de ha egyszer rájuk találtok, akkor nem tudjátok elképzelni, hogy ne rendeljétek meg őket. Szóval böngészésre fel és köszi még egyszer, Bálint felesége!