Egy hírlap szerkesztőnek mi a legfontosabb? Patron | Ingyenes Kiszállítás!

Gyerekként én voltam az, aki minden infót begyűjtött arról, ami a panelház 10 emeletén történt. Sőt, valamikor 8 éves korom körül egy saját újságot is indítottam, amibe leírtam a legfontosabb eseményeket, hogy melyik néninek, hogy sikerült a műtétje, hogy ki döntött meg valamilyen rekordot a játszótéren… 4 „teljes” számot megírtam, irtó büszke voltam magamra.

Most egy hírlap szerkesztőségében dolgozom, még nem újságíróként, egyelőre én asszisztálok, dokumentálok, kezelem az olvasói leveleket… Imádom ezt a nyüzsgést! De a nagy pörgés közepette időt kell szakítanom arra is, hogy beszerezzek ezt-azt. A jelszó Patron | Ingyenes Kiszállítás! Ugyanis ha valamelyik nyomtatóba kell valami, akkor azt minél hamarabb kell pótolni, de nem szeretnek házhoz szállításra költeni. Ezért is szuper ez a webáruház, mert kis tételben is ingyenesen szállítanak, ezért ha éppen csak valami apró-cseprő dolog kell, akkor sem kell fizetnünk érte. 5 nagy márkához forgalmaznak patront, és ez szerencsére tökéletesen lefedi az irodai nyomtatókat. Ha megvan a keresett márka, ki kell választanunk a sorozatot, és azon belül már könnyen megtalálhatjuk a konkrét típust, amelyik nekünk kell. Erre kattintva pedig láthatóvá válik az elérhető kompatibilis alkatrészek listája. Bizonyos típusokhoz kaphatunk gyári és utángyártott alkatrészt is. Ha éppen raktáron van (és általában igen), amit rendelni szeretnénk, és délig leadjuk a rendelést, már másnap kiszállítják.

Egy szerkesztőségben értelemszerűen papírra is szükség van, azt is be tudom szerezni ebből a klassz webshopból, ráadásul nagyon széles a kínálat.

Úgyhogy ha nyomtatóalkatrészre van szükséged, ne feledd a jelszót: Patron | Ingyenes Kiszállítás!