Egy igazi riporternek megbízható autó kell

Már egy jó ideje riporterként dolgozom egy kis helyi televíziónál, amely elsősorban friss híreket sugároz. Nagyon szeretem ezt a munkát, mert izgalmas helyszíneken járok, érdekes emberekkel találkozom és mindig tanulok valami újat a riportjaim során. Voltam egyszer például egy újonnan megnyíló bútorgyárban, ahol a modern technológiáról, és a bútorgyártás menetéről kérdeztem az üzem vezetőit. Ahhoz, hogy felkészülten tudjak kérdezni, utána kellet néznem a bútorgyártás alapjainak, és így meglehetősen sokat megtudtam erről az iparágról. Magam is elkezdtem otthon saját kezűleg bútorokat készíteni, mert rájöttem, milyen megnyugtató a famegmunkálás. Persze a hírek gyártása nem mindig fenékig tejfel. Van, hogy balesetekről tudósítunk, ezt a részét utálom a munkámnak.

Ahhoz, hogy mindig időben odaérjek a riportok, és tudósítások helyszínére, szükségem van egy megbízható járgányra. A kocsimmal többnyire nincs semmi baj, de ha mégis, a Méta Autószerviz szakemberei pillanatok alatt rendbe rakják. Elfogultság nélkül állítom, hogy az a legjobb futómű szerviz Budapest területén. Bármilyen márkával megbirkóznak, javítanak ezeréves roncsokat, és ultramodern csodakocsikat is. A személyautók mellett pedig kisteher gépjárművekkel is foglalkoznak.

Munkásságuk egyik alapja, hogy folyamatosan tájékoztatják az ügyfelet, arról, hogy hol tart a szerelés, de akkor is azonnal jeleznek, ha felfedeznek valamilyen újabb meghibásodást az aktuális munka közben. Mindezt egy profi online rendszeren keresztül csinálják, ami lehetővé teszi a zökkenőmentes kommunikációt az ügyfél és a műhely között.

Munkásságuk másik alapja, hogy csak minőségi szerelést csinálnak, amire minimum 6 hónap garanciát vállalnak. Ezt a minimális garanciát gyári-, és utángyártott alkatrészeknél is érvényesítik. Mivel 15 év tapasztalata van a hátuk mögött, érdemes mindent rájuk bízni. Ide tartozik az alkatrész beszerzés is. Már jól kiépített kapcsolataik vannak a szakmában, ezért pontosan tudják, hogy melyik alkatrészt hol kell megvenni, és így megbízható helyről, költséghatékonyan tudják hozni a cuccot. Természetesen hozott alkatrészeket is beszerelnek, de ennek magasabb költségei lehetnek.

Nem csak a szerelés területén nyújtanak kiemelkedő szolgáltatást, de az ügyfelekre is nagyon odafigyelnek. Ha kisebb munkáról van szó, egy tiszta, légkondicionált, ingyenes wifivel ellátott tartózkodóban várhatjuk meg, amíg elkészül.

Szolgáltatásaik közé tartozik a fék javítás, fényszóró beállítás, kuplung csere, DPF szűrő tisztítás, kipufogó javítás, olajcsere és futómű javítás is, csak hogy néhány példát említsek. Mindegyik szolgáltatáshoz részletesen leírják, hogy mit kell tudni róla, mindezt olyan élvezhető módon, hogy még akkor is érdemes olvasgatni, ha az autónknak éppen semmi baja nincs.

A futóműnél például felhívják a figyelmet azokra a jelekre, melyek segítségével megállapítható a futómű rendszer meghibásodása. Ha valamilyen irányba húz a kormányod, vagy nem egyenes az állása, akkor gyanakodj futómű hibára! Ugyanígy árulkodó jel lehet az egyenetlenül kopó gumi, szokatlan rugózás és a fura kopogó hang is. A hasznos információk mellé egy ár táblát is kapunk, ami nagyjából segít tájékozódni mennyibe kerül a futómű szerviz Budapest legjobb műhelyében. Bármi baja van a kocsitoknak, látogassatok el a Métába!