Esküvői fotósarok kialakítása, kedvező áron

Biztos láttátok már ti is a filmekben, sorozatokban, amikor egy bálon a fotókat a bálozókról nem egy fotós, hanem egy felállított fotósarokban készíthetik a képeket. Ez a szelfi gép megoldás már egy ideje itthon is elérhető. A selfiegep.hu szelfi gép bérlést kínáló, megbízható cég, akik pontosan a megbeszélt időpontban megjelennek a helyszínen, felállítják a fotósarkot, majd pedig a csapatból valaki ott marad, és segíti a vendégeket a fotók elkészítése során.

De mi is pontosan a szelfi gép? A szelfi gép Amerikából származik, nálunk pedig néhány éve jelent meg. Az egész berendezést úgy kell elképzelni, hogy van egy doboz, ami magában rejt egy automata fényképezőgépet. A szelfie gép tartalmaz egy érintőképernyőt, aminek segítségével el tudják indítani a fotózást a vendégek, valamint benne van egy tükörreflexes fényképezőgép, ami elkészíti a lenyűgöző képeket, illetve a világítást egy professzionális vaku biztosítja, aminek köszönhetően rossz fényviszonyok esetén is remek minőségű képeket lehet készíteni, továbbá tartalmaz még egy kiváló minőségű fotónyomtatót, ami az elkészített fotókat a fotók elkészítése után ki is nyomtatja.

A selfiegep.hu számos plusz extrát is kínál a szelfi gép bérlése mellett, azon túl, hogy egy csapattag ott marad és segít a vendégeknek. A bérlés korlátlan számú fotó elkészítését tartalmazza, és ugyanígy korlátlan számú fotó kinyomtatására van lehetőség, tehát nincs limit. Extraként pedig lehetőség van a sima fehér fal helyett más különböző fotófalak közül választani. A selfiegep.hu weboldalon kilenc különböző fotófal található, ezek mindegyike olyan nagyméretű, hogy biztos, hogy többen is elférnek majd a képen a fal előtt. Akár több fotófalat is lehet választani, amit szem előtt kell tartani, hogy a hátterenként külön kell fizetni, tehát a fehér háttér alapszolgáltatásnak minősül, azt ingyen adják a fotógép bérlésekor, az egyedi mintás hátterekért pedig 15 ezer forintot kérnek el., ez a 15 ezer forint az, ami hátterenként értendő, vagyis több háttér esetén annyiszor 15 ezer forintot kell fizetni, amennyi hátteret szeretnénk használni a fotózás során.

Miért érdemes esküvőn fotó szelfi gépet használni? A kinyomtatott képeket a vendégek azonnal elrakhatják maguknak, és így emlékként, köszönő ajándékként magukkal vihetik haza, eltehetik egy albumba, ráadásul nagyon remek kreatív kikapcsolódást biztosít az esküvő ideje alatt. A hátterekkel és az egyedileg szövegezett fotópapírral pedig még különlegesebbé lehet tenni az alkalmat. Ha pedig az esküvőn bírjátok a mókát, akkor a különböző vicces kiegészítőket is érdemes használni a fotók készítése során.

Mélyre kell nyúlni abban a bizonyos zsebben selfie gép bérlésekor? Erre a válasz egyértelműen nem. Persze nem adják ingyen, meg kell fizetni az árát, de ár-érték arányban ez egy igazán jó választás akkor, ha szeretnénk feldobni az esküvőnket. Mennyi is az annyi? Akár már 79 ezer forintért is bérelhetünk szelfi gépet. Ez egy 4 órás bérlést jelent, és ezen időszak alatt bármennyi képet lehet készíteni, és bármennyi képet lehet nyomtatni. Ezért mondom azt, hogy ár-érték arányban nagyon megéri, hiszen ennyi pénzért annyi jó minőségű fotót nem kapnánk senkitől, mint amennyit a vendégek tudnak készíteni néhány óra alatt. Ráadásul ott van a korábban emlegetett ajándék és emlék faktor is.