Hirdetés hatására egészséges életmódra váltás

Régen nagyon szerettem elolvasni a mindennapi híreket, érdekelt, mi van a nagyvilágban. Ez a kíváncsiság ma sem változott meg, viszont már megválogatom, hogy honnan is szerzem az információkat. Hiszen annyi szörnyűséget lehet olvasni, a média nagy része sajnos erről szól, a másik része pedig a ferdítésekről, illetve álhírekről. No nem vagyok ennyire negatív, tudom, hogy lehet találni olyan oldalakat is, ahol hiteles infókat lehet olvasni, rájuk lehet hagyatkozni. Általában ezek azok a híroldalak, amelyeket még nem leptek el a reklámok, amik engem személy szerint nagyon idegesítenek, főleg, ha nem is lehet rendesen böngészni tőlük. Hasznos hirdetésre is azonban volt példa, amikor egyszer belefutottam a Hester’s Life műzli, granola hirdetésébe egy híroldalon. Mivel korábban már hallottam ennek a márkának a nevéről, így úgy döntöttem, hogy egy kicsit kutakodok a témában, úgysem volt pont semmi dolgom éppen akkor.

Kutatásaim eredményeként nem csak egy finom és tápláló reggel alternatívát találtam, hanem egy nagyon jó webshopot is, ami egészséges, bio termékeket forgalmaz. Meg is fogott rögtön ez a dolog, mert pont akkoriban gondolkodtam azon, hogy jó lenne kicsit jobban odafigyelni az egészségemre. Ebben nagy segítségemre volt a biocity.hu, ahol a vitaminoktól a gluténmentes ételalapanyagokig kezdve mindenfélét találtam. Az első pozitív dolog, amikor ellátogattam a weboldalukra az az volt, amikor a weblapra lépve felugrott egy ablak. A legtöbb esetben ezt rém idegesítőnek találom, most azonban ez másképp volt. Ugyanis itt azért lehet megadni egy e-mail címet, hogy a biocity.hu küldhessen nekünk egy olyan receptkönyvet e-book formájában, ami immunerősítő receptekkel van tele. Nagyon pozitívan csalódtam, hisz nagyon ritka, hogy a cégek ilyen formában kedveskedjenek a leendő vásárlóiknak. Ezeket az e-bookokat általában drága pénzért lehet megvásárolni.

Ha már ellátogattam az oldalra, úgy döntöttem, hogy vásárlok néhány csomag Hester’s Life műzlit, granolát, hátha tetszik, és ez is egy jó reggeli alternatíva lehet számomra. Az ételek mellett a szemem a Bioco vitaminjain akadt meg. Jó ideje szerettem volna már feltölteni a vitaminkészleteimet, de valahogy sosem vitt rá a lélek, meg igazából nem is találtam meg azt a márkát, aminek a vitaminjaiból nyugodt szívvel be tudnék vásárolni nagyobb tételben. Az mindenképp a Bioco vitaminjai mellett szólt, hogy ez egy 100%-ban magyar márka. Valamiért sokkal kevésbé vagyok bizalmatlan egy magyar márka termékeivel. Valószínűleg azért is, mert a magyar jogszabályok alapján állítják elő az étrendkiegészítőket, nem kerülhet bele akármi, mint mondjuk egy olyan országban, ahol kevésbé szigorúak az egészségügyi szabályozások.

Kiválasztottam egy 500 mg-os narancsízű rágótablettát, mert sajnos gondjaim vannak a kapszulák lenyelésével, többek között ez is mindig akadályozott a rendszeres vitaminszedésben. Tudom, ez nagyon gyerekes tulajdonság, de sajnos ez van. Miután kiválogattam minden terméket, amit meg szerettem volna venni, nem volt más hátra, mint kiválasztani a kiszállítás módját, majd fizetni. Lehet kérni a szállítást házhoz, PickPack pontra és csomagpontra is. Én a házhoz szállítást választottam, mert sajnos csomagpont nincs a közelemben, viszont a házhoz szállítás és a PickPack pontra való szállítás ugyanannyiba kerül. Így nyilván inkább azt választom, ami kényelmesebb számomra. Miután véglegesítettem a megrendelésemet, utána kaptam az értesítőt, hogy a kiszállítás 2 – 6 munkanapon belül történik meg. Nekem teljesen megfelelt, nem volt sürgős abszolút a dolog. Összességében nagyon pozitívak a tapasztalataim a biocity.hu-val, bárkinek jó szívvel tudom ajánlani.

Hester's Life műzli, granola