Hogyan tárold a régi hírlapokat?

Nem csak az aktuális hírekkel szeretek igazán foglalkozni. Sok hobbim közül az egyik kedvencem, hogy régi, több évtizedes hírlapokat is gyűjtök. Miért? Mert érdekesnek találom a régi idők híreit. Viszont van ezekkel egy kis gond: a régi, nyomtatott sajtó sajnos nagyon könnyen rongálódik. A papír elporlad az ember kezei között, ha nem találja meg a módját annak, hogyan tudja megfelelően tárolni. Ebben segít egy megfelelő polcrendszer, amit a http://www.rackinglog.hu/ oldalon keresztül találtam meg.

Milyen polcot akartam magamnak? Ha felmész a http://www.rackinglog.hu/ oldalra, hamar meglátod, hogy milyen óriási a választék. A RackingLog igen komoly hírnévvel rendelkezik már a piacon, de nem kell megijedned: attól, hogy a legnagyobb raktárakkal is foglalkoznak, még a te kamrádba való polcrendszert is megtalálod nálunk. Mivel nekem elsősorban fém polcokra volt szükségem, ezért egyértelmű volt, hogy hozzájuk fogok fordulni.

A http://www.rackinglog.hu/ főoldalán böngészve láthatod, hogy van miből választani, de minden kategória alatt találsz egy leírást arról is, hogy a különböző polcrendszereket kinek ajánlják. Én a legegyszerűbb fém polcokat választottam, mivel tényleg semmi másra nem volt szükség, csak a régi hírlapjaim tárolására. A fa polcok ugyan szebbek lennének, de azok nem elég strapabíróak, ráadásul kezelni is kell őket, ami külön macera. Ezzel szemben csak le kellett adnom a rendelésemet a RackingLognál, és néhány napon belül már meg is jöttek a polcaim, amiket én egyedül is össze tudtam szerelni – hiszen nem olyan nagy tudomány ez.

De akár raktárad, akár csak egy kicsi kamrád van, hidd el, mindent meg fogsz találni az általam belinkelt oldalon. Amennyiben nagyobb polcrendszert kérsz, úgy ők jönnek ki a helyszínre, de ha csak kisebbet rendelsz, mint én, akkor futárszolgálattal küldik ki a polcokat. De ami a legfontosabb, hogy hihetetlenül gyorsak. Komoly készletük van, nem kell tehát nekem heteket várnom arra, hogy megkapjam, amit rendeltem.

Az új polcaimon a hírlapjaim most már biztonságban lesznek, sőt, olyan sok hely szabadult fel ezzel a praktikus polcrendszerrel, hogy akár már most el is indulhatnék beszerezni néhány újabb példányt. Valószínűleg így is fogok tenni.