imaginebaby.hu – a mókás rágókák virtuális lelőhelye

Képzeld el, kisfiam, találtam egy olyan oldalt, ahol a legvidámabb rágókákat és cummogókat árulják. Képzeld el, kisfiam, hogy én rendelek is neked innen! El sem tudod képzelni, kisfiam…vagyis igazából: imaginebaby.hu – a bizonyíték arra, hogy mégis el lehet képzelni.

Ez talán a hozzám hasonló anyukáknak és esetleg nagymamáknak lesz örömhír, de azt hiszem ez még így is elég sok embert lefed. Találtam egy olyan oldalt, ahol számomra az eddig látott legvidámabb rágókákat árulják. Maki fejjel, pingvin fejjel, oroszlán fejjel, vagy épp egy rókáéval. Zseniális kialakítás és dizájn, hozzá pedig olyan kivitel, ami valóban elősegíti a kicsit fogzását.

Az imaginebaby.hu-ról a játszótéren meséltek, szóval ez végül is egy teljesen aktuális lokális hír a helyi anyukák társaságában. Néha persze csacsogunk más dolgokról is, mint a gyerekek, mint például hogy ki mit olvasott a gazdaságról, vagy a világ csodáiról. De természetesen hogy is ne kanyarodhatnánk mindig vissza oda, ami a legjobban foglalkoztat minket – a babáink és az ő boldogságuk. Így csöppentem bele magam is abba a beszélgetésbe, aminek a folyamán előkerült ez a rágómakikat forgalmazó cég. Hát meg is néztem hamar az oldalt, miután az egyik csöppségnek pont ilyen rágókája volt a játszótéren – és persze mindenki oda is volt érte. Szuper a webshop, remek termékekkel és az árazásuk sem rettent el a vásárlástól – sőt!

Egyrészt, léteznek mindenféle maki fejjel megáldott rágókák, annyi színben, hogy azt egy szivárvány is megirigyelné. Itt aztán az összes kisfiús és kislányos szín felvonul a púdertől a türkizen át a mustársárgáig. És mindegyikhez ugyanaz a mókás maki fej társul. Aztán vannak az egyszerű kialakításon túl olyan rágókák, ahol a kisállat “táncol”. Ezt igazából arra értik, hogy jobban össze van gubancolva a lábuk, ezáltal kicsit más felületek és rágható részek lesznek az eszközön. Ki kell próbálni, melyik jön be a babának.

Az egyszerű és a táncoló maki mellett pedig azokra a gyerekekre is gondoltak, akik valamiért nem rokonszenveznek a majmokkal. Nekik lett kitalálva a rágózoo kollekció, ahol minden más állat is felvonultatja magát, ha esetleg valakinek a cápa lenne a kedvence, vagy a róka, esetleg az oroszlán. Szóval nem kell aggódni, ha a babánk kizárólag a macskafélékkel szimpatizál: itt is lehet belőlük válogatni.

Ha viszont beválik a maki és könnyebbek általa a nehéz, fogzós pillanatok, lehet, hogy ez a mosolygós arc más esetben is pozitív emlékeket idéz fel a babákban. Ezért gondolom azt, hogy akinek egyszer beválik, annak érdemes lehet a többi termék között is körülnézni, mert akár az étkezésben is segítség lehet a vidám majom. Vannak ugyanis tányérok és étkészleteknek babáknak, ugyanebben a stílusban: ha ügyes voltál, és megetted az ebédet, újra meglátod a maki barátodat a tányéron.

Menet közben is biztonságban tudhatjuk az állatos rágókákat és cumikat, hogyha a megfelelő rögzítéssel gondoskodunk arról, hogy ne veszíthessük el őket. Erre van kitalálva az imaginebaby.hu által kínált makilánc, ami a többi termékhez jól illő módon tudja rögzíteni a kívánt eszközt a megfelelő helyre. Természetesen az a lényeg benne, hogy ez is olyan anyagból és olyan technológiával készül, ami semmilyen egészségügyi kockázatot nem hordoz magával, mi több, rendelkezik minden tanúsítvánnyal, ami alapján a kisbabáknak ajánlott a használata. Ebből talán az egyik legfontosabb jellemző, amit kiemelnék a BPA mentesség -ami ugye sok régi cuminál problémát jelentett még, nem is olyan régen. Arra is ügyeltek a gyártók, hogy könnyen tisztítható legyen a játék és ne ragadjanak meg rajta a bacik túl könnyen, éppen ezért az általuk védett BioCote® Antimicrobial technológiával készülnek ezek a termékek. Ez lényegesen megnehezíti, hogy mindenféle baktériumok telepedjenek meg a rágókon, vagy láncokon, ezáltal higiénikus a használata és egyszerű a tisztán tartása.

Bármelyik termékről is van szó, szerintem remek dolog, hogy mindenféle színben elérhető, mert így tényleg minden baba-szülő páros meg tudja találni a számára legkedvesebbet. Ha tehát érdekes lehet most nektek bármiféle rágóka, cumi, fejlesztő játék vagy egyéb babás holmi, akkor az imaginebaby.hu oldalon sokféle mókás megoldást találhattok, ami garantáltan mosolyt csal a baba arcára. Ráadásul az árazástól sem kell tartanotok, mert akár már néhány ezer forintért is lehet rágókát kapni náluk. Nézzetek körül, mert szerintem érdemes!

imaginebaby.hu