Lakásbiztosítás, hitelkalkuláció – nem kell egyedül szenvednünk vele!

Hallottál már a pannonsaferól?

Akinek van egy kis megtakarítása, vagy szeretne befektetni, annak nagyon is ajánlatos minél előbb felkeresni egy pénzügyekkel foglalkozó céget. Vannak persze emberek, akik elég szerencsések ahhoz, hogy jól döntsenek, amikor pénzügyekről van szó. Vannak emberek viszont, akik szeretnek inkább biztosabbra menni, és abba fektetnek be, amely befektetéssel a legnagyobb hozamot, tőkenövekedést realizálhatják.

A hova vigyem a pénzem kérdés sok kezdő befektetőnél előfordul. Amennyiben nem vagyunk biztosak abban, hogy megfelelő döntést tudunk hozni, nyugodtan forduljunk valamilyen pénzügyi intézethez, akik segítenek a nehéz döntések meghozatalában.

Hogyha nem magányszemélyként, hanem egy vállalatként szeretnénk valahogy több profitra szert tenni, az egyik legjobb eszköz a kiadásaink minimalizálása. És hogyan minimalizálhatjuk a kiadásokat anélkül, hogy a dolgozóinktól vonnánk meg a pénzt, vagy a tevékenységünk kárára menne?

Ennek az egyik lehetősége az, ha például szakértőkkel nézetjük át a már megkötött biztosításunkat, és elfogadjuk a javaslatokat, a segítséget. A legtöbb vállalat biztosítása nem a cég számára kedvez, sokkal inkább a biztosító cégnek. Ahhoz, hogy tisztában legyünk a lehetőségeinkkel és azzal, hogy mégis hogyan alkudhatnánk ki számunkra sokkal előnyösebb feltételeket vagy esetleg árakat, szintén kérhetjük a pannonsafe segítségét. Magasan képzett, a szakmában, a biztosítások világában jártas alkalmazottjaik segíthetnek abban, hogy megtaláljuk a cégünk számára legelőnyösebb ajánlatot.

Ha pedig nem vagyunk se befektetők, se vállalkozók, akkor mindenképpen érdemes felkeresni a céget, vagy legalább megnézni, miben állnak szolgálatunkra.

Igazi biztosítási szakértők, mesterei annak, így biztos, hogy találunk náluk egy jó ajánlatot, akkor is, ha lakásbiztosítás ügyben szeretnénk tanácsot.

A megfelelő lakásbiztosítás a legfontosabb akkor, ha új lakásba költözünk. Ha végre sikerült összespórolnunk a pénzt egy lakásra, akkor semmiképpen sem hagyhatjuk, hogy az egész egy baleset miatt semmivé legyen. A lakásbiztosítás ugyan nem véd meg a balesetektől, de baleset esetén kellő anyagi hátteret biztosít ahhoz, hogy a lakást rendbe hozzuk vagy egy másik helyen kezdhessünk új életet. Családos emberként tudom, mennyire fontos egy jó lakásbiztosítás.

A lakásbiztosítások nagyon sok mindenre kiterjedek, így érdemes kicsit több időt fordítani arra, hogy megkeressük a megfelelőt.

Senki sem születik lakásbiztosítás szakértőnek. A pannonsafe online felülete segít a tájékozódásban. A szükséges információkat mind megtalálhatjuk itt, de akár konkrét biztosítási ajánlatokat is böngészhetünk, hogyha kitöltjük az online lakásbiztosítás kötés kereső felületét.

Amikor biztosításról van szó, arra kell törekednünk, hogy a legjobbat kössük meg a legjobb áron, a legjobb helyen.

Miért pont a pannonsafe?

Azért pont ezt a biztosítót hoztam fel példának, mert nekem nagyon fontos volt, hogy mindent egy helyen intézhessek. Már elegem lett abból, hogy az egyik biztosításom az egyik biztosítónál van, a másik a másiknál és nem tudom őket követni. Nem tudom, melyik mikor jár le, nem tudom, mit mikor kell fizetni, mert elég feledékeny vagyok hozzá.

Itt mindent megtalálok egy helyen. Amikor valami lejár, akkor itt máris tudok keresni másikat, nem kell 150 új lapot megnyitni, nem kell egyenként összehasonlítani, melyik ajánlat a legjobb. A pannonsafe oldalán mindent megtalálok, amire csak szükségem van. Nem csak lakásbiztosítás kapcsán vannak remek ajánlataik. A lakásbiztosítás mellett köthető náluk kötelező biztosítás, casco, nyugdíjbiztosítás is. Az utasbiztosítás és életbiztosítás is megtalálható a profiljukban, illetve a vállalkozói biztosítás is. Ezek mellett segítenek hitel kalkulációban és a megtakarításaink sorsát is nyugodtan rájuk bízhatjuk.

Barátságos, kedves csapatról van szó, akik tesznek az ügyfelek elégedettségéért, mindenkinek igyekeznek egy jó ajánlattal előállni.

Azért tartottam fontosnak erről is írni, mert mostanában sok olyan barátom van, aki hitelt szeretne felvenni. Sokaknak most aktuális a költözés, a kisbaba, az új autó. De manapság nagyon nehéz hitelhez jutni. Ebben a helyzetben pedig sokszor szükség van egy kis segítségre. A hiteligénylés bonyolult, sok feltételnek kell megfelelnünk, könnyen bele lehet kavarodni az egyes bankok ajánlataiba, nehéz kitalálni, hosszútávon mégis melyik éri meg nekünk a legjobban. Az ilyen esetekben is bátran kereshetjük a pannonsafet.

Van olyan ismerősöm, aki belehajszolta magát egy elég durva adóságba, mert nem a legjobb hitelt választotta, hanem a legkönnyebben elérhetőt. Ezért szeretném kicsit népszerűsíteni a pannonsafe oldal sokszínű tevékenységeit, hogy az emberek ne essenek bele ugyanabba a hibába, mint ez a barátom.

Nem szégyen, ha nem találjuk a legmegfelelőbb opciót, nem szégyen segítséget kérni. Nem az az okos ember, aki maga próbál mindent megoldani, hanem az, aki nem szégyelli használni a rendelkezésére álló segítséget. Nem érthet mindenki mindenhez. Ahogyan házat sem építünk magunknak építészi végzettség nélkül, úgy a pénzügyeinket se akarjuk teljesen egyedül kezelni, ha a tudásunk hagy némi kivetni valót maga után a téren.