Megtaláltuk a csapatépítő játékok legjobb helyszínét

csapatépítő játékok lényege, hogy összekovácsolja a munkatársakat. Egy ilyen esemény megszervezése pedig borzasztóan nehéz feladat. Rengeteg kérdés merül fel már a tervezés időszakában is, de a két legfontosabb, hogy mit csináljunk és hol. Persze nem egyszerű időpontot sem egyeztetni, esetlegesen csapatokat szervezni, de ezek meg mind adják magukat, ha megtaláltuk a tökéletes helyszínt és a tökéletes programot.

Hova menjünk?

Először is meg kell találnunk a csapatépítő játékok tökéletes helyszínét. Ez persze sok mindentől függ. Milyen típusú feladatokat szeretnénk? Ha valami sporteseményt szeretnénk, nem mehetünk egy kis terembe. Jó kiindulási alap lehet, ha mondjuk szállodák dísztermei, rendezvénytermek között nézelődünk. Azt is ki kell gondolnunk, hogy melyik városba szeretnénk menni.

Programok

A szakmai vonatkozású előadások, értékelések, vezetői beszédek sem maradhatnak el, ahogyan csapatépítők nagy részén hagyományos étkezés sem. Ezekkel mind érdemes tisztában lennünk. A csapatépítő napokon nem csak csapatépítő játékok szervezésén fáradozunk. Persze a fő cél a kikapcsolódás és egymás megismerése, a csapat összekovácsolása. mellett nem szabad elfelejteni azt sem, hogy mégiscsak egy munkahelyről van szó, így érdemes némi szakmai programot is csinálni.

Attól függően, hogy hol dolgozunk, a csapatépítők egészen sokszínűek lehetnek. Ismernünk kell a munkatársainkat, érdemes tudnunk, mit szeretnek csinálni, vagy mit nem. Butaság lenne például trambulinterembe vinni a nyugdíj előtt álló informatikus munkatársakat.

Népszerűek ilyenkor a klasszikus értelemben vett csapatépítő játékok, ahol különböző vicces feladatokat kell megoldani, esetleg versenyezhetünk is. Itt szabadon lehet engedni a képzeletünket. Szervezhetünk sportosabb feladatokat és logikai feladatokat is beletehetünk a kínálatba.

A programlehetőségeinket viszont alapvetően determinálja a helyszín vagy az időjárás. Fontos tehát mindig úgy készülni, hogy jó és rossz idő esetén is legyen mit csinálni.

Csapatépítő játékok a Balaton partján

Persze nem lehet mindig mindenkinek megfelelni, de van egy remek hely, ami a legtöbb igénynek megfelel.

A Baltonpro csapata rendezvényszervezésben igen jártas. A helyszíneiken minden megtalálható, ami egy akár nagy létszámú cég gördülékeny csapatépítésének lebonyolításához szükséges.

A belső helyszíneken történő csapatépítés mellett a közeli Balaton rengeteg más, sporteseménynek adhat otthont. Igény szerint lehet a csapatépítő játékok helyszíne egy vitorláshajó, az érdeklődők kipróbálhatják magukat a SUP sportágban, evezhetnek, sárkányhajózhatnak is. Ha a vízisportokat túl soknak találjuk, quad túrára is van lehetőség náluk.

Minden adott, ami egy jó csapatépítéshez szükséges. A nap végére garantált, hogy sokkal összetartóbbak lesznek a csapatok tagjai. A munkakapcsolatokat sokban erősítik az ilyen események.

A balatonpro az indoor csapatépítésben is profi, így, ha rossz idő van, vagy a kollégáink nem éppen sportos fajták, akkor is remek, produktív napot tölthetünk együtt. Tréningeknek, konferenciáknak is otthont adnak, játékos és komolyabb feladatokkal is szórakoztatják a résztvevőket. A sokszínű programkínálat és a hozzáértő, lelkiismeretes szervezés miatt ajánlom a Balatonprot csapatjátékok szervezésére.