Mellnagyobbítás implantátummal? Más szóba sem jöhet!

A hírek szerint megtaláltam a legjobb plasztikai sebészeti oldalt, nevezetesen a plasztika.info.hu/mutetek/mellnagyobbitas-implantatummal/-t. Nagyon örültem ennek, mivel elég régóta kutatom a környék legjobb plasztikai sebészét, most pedig hálistennek megtaláltam dr. Kelemen Ottó személyében. És hogy hogyan is jutottam el ideáig, illetve mi lett a végkifejlet? Nem szeretnék előre elárulni mindent, javaslom, hogy olvass tovább, nem fogod megbánni! Annyit viszont elöljáróban elmondhatok, hogy a legjobb dolog, ami velem történhetett az elmúlt években az az, hogy kés alá feküdtem. Teljes mértékben szeretem magamat és elégedett vagyok a testemmel, azonban a szoptatás után nem úgy néztek sajnos ki a melleim, mint ahogyan szerettem volna. Ebben nyújtott nekem segítséget a Kelemed Plasztika.

Ugyanis a plasztikai beavatkozások nem minden esetben a hamis önképből vagy a testi elégedetlenségből fakadnak – pontosabban nem abból a fajta elégedetlenségből, amit a média sugall. Számtalan nő van, aki elégedett a testével, de szeretne egy kis pluszt, azonban ezt nem a média miatt vagy pedig az eltorzult ideálok hajszolása érdekében. Egészséges nőnek tartom magamat és azokat a nőket, akik tisztában vannak saját szépségükkel és nem azért akarnak szépészeti beavatkozást, hogy egy teljesen új emberré váljanak. Minden test úgy gyönyörű, ahogy van, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet szebb és szebb.

Pontosan mivel is találkoztam a plasztika.info.hu/mutetek/mellnagyobbitas-implantatummal/ oldalon?

Minőséggel. A doktor úr tapasztalata, a szakmához való hozzáállása és a teljes garancia rendszer ámulatba ejtett. A kalkulálható, all-inclusive árak pedig feltették a pontot az i-re, hiszen így nem kell félnem a rejtett költségekről. A műtét pontosan annyiba fog kerülni, mint amilyen összegben megállapodtunk, hiszen az árban minden esetleges beavatkozás benne van. Erre erősít rá a garanciarendszer, melynek értelmében komplikáció esetén, ha az a műtétet követő 28 napon belül jelentkezik, a teljes helyreállító beavatkozás díjmentes lesz, még a rezsit sem kell kifizetni. Ez azért elég megnyugtató lehet az aggódók számára is, mivel így ténylegesen lehet számolni egy fix kiadással.

Mindent összevetve nem szeretném lelőni a poént és elmondani mindent a műtéttel kapcsolatban. Véleményem szerint sokkal beszédesebb, ha ellátogatsz a plasztika.info.hu/mutetek/mellnagyobbitas-implantatummal/ oldalra és a saját szemeddel győződsz meg a profizmusról. A galériában számtalan kép található a különböző szépészeti beavatkozásokról, amik majd tovább növelik benned is a bizalmat. A doktor úr rokonszenves képe és szakmai szeretete pedig megadja majd azt a plusz löketet, ami miatt Te is a Kelemed Plasztika páciensévé válsz majd. Mire vársz hát? Látogass el az oldalra és informálódj mindenről egy igazi szaktekintélytől!