Mi lehetne jobb hír egy rendkívüli akciónál?

Akciós újság | Lapozható és reklám mentesen csak nálunk! – ezzel a mondattal kínálja magát az olvasóknak az Akcióleső oldala, aminek lényege, feladata, küldetése és legnagyobb előnye mind benne van nem csak ebben a szlogenben, de már a nevében is. A mai világban mindannyian keressük azokat a módszereket, amikkel több pénzt tudunk megspórolni magunknak. Az igazán szemfülesek nem csak arra figyelnek, hogy mire költenek, de arra is, hogy amikor vásárolnak, akkor azt a lehető legjobb áron tegyék. És ebben keresve se lehetne jobb partnert találni, mint az akcioleso.hu.

Lapozható akciós újság az interneten

Az online magazinok, hírportálok és könyvek világában nem is lehet érteni, hogy miért olyan meglepő egy online akciós újság megjelenése. Meglátjuk a “Akciós újság | Lapozható és reklám mentesen csak nálunk!” feliratot, és hirtelen nem tudunk mit kezdeni az információval. Aztán fölmegyünk az oldalra és megértjük: itt minden egyes fontosabb áruház akciós újságját megtaláljuk, és még csak le sem kell töltenünk őket, hiszen online is átlapozhatóak.

Hírlapíró karrierem során többször foglalkoztam már komolyabb technikai fejlesztésekkel, de erre a hiánypótló szolgáltatásra valószínűleg még a legmerészebb jövőkutatók sem gondoltak eddig. Pedig milyen hihetetlenül egyszerű az egész!

Talán nekünk is át kéne vándorolni így az online térbe?

Akciós újság | Lapozható és reklám mentesen csak nálunk!

Érdekes ötlet merült fel ennek kapcsán a szerkesztőségben. Bár alapvetően egy internetes hírportálként azonosítjuk magunkat, mégis sokszor merül fel bennünk a gondolat, hogy talán nyomtatásban is meg kéne jelennünk. Azonban van egy olyan probléma, hogy a nyomdai költségek igen magasak, emellett pedig nem is lenne akkora igény rá, így pedig kétséges a megtérülés. Pedig mi az, amit mi valójában szeretnénk? Hogy legyen egy szép, lapozható magazinunk. Úgy tűnik, hogy az Akcióleső egyetlen huszárvágással megoldotta ezt a problémát.

Ők fogták magukat, és az akciós újságokat digitális formában eljuttatták mindenkihez a világon úgy, hogy a lapozhatóság is megmaradjon. De ennél még többet is tettek!

Mit ígér az oldal?

Nézzük meg kicsit részletesebben, mit ígér nekünk az Akcióleső: Akciós újság | Lapozható és reklám mentesen csak nálunk!

Haladjunk ennek kapcsán lépésről lépésre!

Egyrészt akciós újság: ebben benne van, amit akarunk, amit keresünk. Manapság még mindig divatja van az akciós újságoknak, és a digitális forma lehetőséget ad arra, hogy a környezet károsítása nélkül jussunk hozzá.

Lapozható: ennek előnyeit már korábban kifejtettem. Annyit tennék még hozzá, hogy ez az online elérhető lapok között messze nem olyan elterjedt, mint igazából lehetne.

Reklám mentes: érdekes, hogy épp akciós újságok kapcsán hangzik el a reklám mentesség (hiszen maguk a termékek is ebben az esetben reklámok), de azért értjük, hogy mire akartak célozni. Nem kell semmilyen kéretlen tartalmat néznünk, amíg az akciós újságjainkat böngésszük.

Hogy megfelel-e a saját magával szemben támasztott igen komoly elvárásoknak az akcioleso.hu? Ezt már mindenkinek magának kell eldöntenie azzal, hogy fölmegy az oldalra.

A tájékoztatás mindenek felett

A hírek szerelmeseként csak üdvözölni tudom az ilyen jellegű szolgáltatásokat. Az információ közlése minden esetben ugyanolyan fontos, akár egy fontos külpolitikai eseményről, akár egy leárazott zöldbab konzervről van szó. Mindenkinek joga van tudni, mikor hol érdemes vásárolni, és ehhez biztosít lehetőséget az akcióleső. Ha tehát ti is tudni akarjátok, mikor, hova érdemes elindulni, akkor látogassatok rendszeresen az akciólesőre úgy, ahogy én is szoktam tenni.