Miért fontos, hogy meglegyen a napi bőrápolási rutinunk?

A natur arcápolásról sokan vélekednek pozitívan, ami egyáltalán nem véletlen. Aki kipróbálta már ezeket a termékeket, minden bizonnyal kedvező tapasztalatairól tud beszámolni.

A natur arcápolás fontos a környezetvédelem szempontjából is és abból a szempontból is, hogy milyen lesz a bőrünk egészsége. A bőrápolásra szerintem már igen korán el kell kezdeni figyelni. Sokan elhanyagolják ezt, és csak akkor kapnak észbe, amikor megjelennek az első problémák, az első ráncok.

Szerencsére ma már egyre több natur arcápolási termék kapható és ezek között is véleményem szerint kiemelkedik a florencebio.hu kínálata.

Többek között egy négy lépésből álló arcápolási csomagot is kínálnak, amit szerintem érdemes kipróbálni, a bőrünk hálás lesz érte. A florencebio.hu kínálatában megtalálható egyebek mellett az a csiganyálas arckrém is, ami szintén nagyon jó hatással van a bőrre. De hogy mi mindent is tartalmaznak ezek a natur arcápolási termékek?

Mielőtt megismertem ezt a négylépéses csomagot, én is úgy kezdtem, mint bárki más. Hogy ellátogattam a florencebio.hu webáruházra. Egy barátnőm hívta fel rá a figyelmemet és nagyon örültem annak, hogy beszámolt saját tapasztalatairól, melyek természetesen pozitívak voltak.

A florencebio.hu webáruházban olyan termékeket találunk, melyek bio gazdálkodásból származó alapanyagokat tartalmaznak. Erre utal a névben a bio szócska is. Szerintem érdemes feliratkozni a hírlevélre, legalábbis mindenképp tanácsos megfontolni, mert így tíz százalék kedvezményt kaphatunk a vásárlás árából. De nem csak ezért jó, ha feliratkozunk. Ha megadjuk keresztnevünket és e-mail címünket, akkor a florencebio.hu hírleveleket fog nekünk küldeni, amikor valamilyen új termék vagy valamilyen akció van a láthatáron. Így elsőként értesülhetünk ezekről, ami szerintem szintén egy nagyon jó dolog.

Ha visszatérünk az arcápolási rutinra, akkor egy négy termékből álló csomag a natur arcápolás elengedhetetlen kelléke. Ez négy lépést foglal magában, a tisztítás és tonizálás mellett a szérumozást és a hidratálást. Erre minden bőrnek szüksége van ahhoz, hogy egészséges, ragyogó, sima és puha legyen. És ez egy olyan rutin, melyet szerintem egyáltalán nem is nehéz beépíteni a mindennapokba.

Maga a tisztítás egy arctisztító tejjel történik, az arctonik lesz segítségünkre a tonizálásban, a C-vitaminos arcszérum a szérumozásban, míg a hidratálásban egy anti-aging, tehát az életkor hatásainak is ellenálló hidratáló arckrém lesz igen nagy hasznunkra. Ezeket a termékeket csomagban ráadásul sokkal kedvezőbb áron meg lehet vásárolni, mintha egyesével tennénk ezt.

Ajándéknak is kiváló egy ilyen csomag szerintem, mert elegáns, hasznos és igen magas minőségű. Ajándékba adhatjuk például születésnapra, névnapra, de akár karácsonyra is. Az ajándékozott biztosan örül majd a gondoskodó figyelemnek. És annak, hogy magas minőségű, bio termékekkel ápolhatja az arcát.

Az első lépés tehát, mint ahogy már említettem, az arc tisztítása. Ez egy olyan arctisztító tejjel történik, ami egyben már a hidratálásban is részt vesz. Kíméletes és mégis hatékony. Van benne egyebek mellett hialuronsav, aloe vera, rizskorpa kivonat, édesdmandulaolaj és ricinusolaj is. Ezen kívül az igazán finom illatú és állagú shea vaj segít a bőr puhaságának elérésében, a táplálásról pedig a hozzáadott E- és C-vitamin gondoskodik. Tehát arcunk már a tisztítás során kap egyfajta táplálást is. Ez azonban még nem minden.

A második lépés az arc tonizálása. A florencebio.hu kiváló minőségű arctonikjában megtaláljuk szintén a hialuronsavat, ezen kívül pedig damaszkuszi rózsavíz és csipkebogyó kivonat segíti az arc tonizálását. Maga a tonik abban is segít, hogy összehúzza a tág pórusokat és ha maradtak még sminknyomok az arc bőrén, azok eltávolításában is segít.

A varázslat első két lépése után a harmadik már igazi kényeztetés a bőrnek. Ez nem más, mint az arc szérumozása. A florencebio.hu arcszéruma tökéletes választás akkor is, ha már megjelentek az első ráncok az arcbőrön, ezen kívül sikeresen veszi fel a harcot a napfoltokkal, a fakó bőrrel, a pattanásokkal, aknékkal is. Nagyon fontos tudni, hogy javítja a hiperpigmentációt. Nagyon szép ragyogást kölcsönöz a bőrnek, és ebben is van hialuronsav, ezen kívül pedig szintén van benne C- és E-vitamin is. Nagyon hatékony ránctalanító peptidet is tartalmaz, ezen kívül pedig jojobaolaj és aloe vera erősíti a termék hatását.

Végül, az utolsó lépés maga a hidratálás, ami egy hidratáló arckrémmel történik. Ebben retinol és szintén a már említett vitaminok és hialuronsav vállalnak nagy szerepet, és itt is megtaláljuk a bőrt puhává varázsoló jojoba és édesmandula olajat, valamint a shea vajat.

A florencebio.hu termékei, mint már említettem, igen magas minőségben készülnek. Klinikailag és bőrgyógyászatilag is tesztelt termékekről van szó. Melyeket Olaszországban fejlesztettek és gyártottak le. A natur arcápolás magas minőségű termékei ráadásul vegán termékek és állatokon nem tesztelték őket.

És hogy mi mindent kínál még a florencebio.hu? A minőségre garanciát vállal a cég, így 30 napon belül 100 százalékos pénzvisszafizetési garanciát nyújtanak. Nincs tehát kockázata a termékek kipróbálásának, ha valaki elégedetlen, akkor kérdés nélkül visszautalják a vásárolt termékek árát. Ilyen az, amikor egy cég biztos a termékei minőségében.

Maga a harmadik lépés, tehát az arc szérumozása igazán fontos lépés, bár a négyből egyiket sem igazán lehet elhanyagolni. Ez a szérum nagyon jó hatással van a ráncokra, a napfoltokra és az öregségi bőrfoltokra is. Nagyon mélyen hidratálja a bőrt és az arc visszakapja a ragyogását is.

A szérum összetevői természetesek és ellenőrzött biogazdálkodásból származnak, ami azt jelenti, hogy nem alkalmaztak növényvédő szereket ebben a gazdálkodásban.

Nagyon sok jótékony hatása van ennek a krémnek, vagyis szérumnak. Úgy fejlesztették ki, hogy sikerrel vegye fel a harcot a ráncok, a fakó arcbőr ellen. Nagyon nagy előnye, hogy halványítja a napfoltokat és az öregségi foltokat. Ezen kívül serkenti a kollagéntermelés és a gyulladásokat is csökkenti. Nagyon mélyen hidratálja a bőrt. Ami ezáltal puha és feszes lesz és egységes lesz a tónusa is.

Használni is igen egyszerű és hatékony. A nyak és a dekoltázs számára is tökéletesen alkalmas és nagyon hamar beszívódik. Nem lesz ragacsos érzése utána az embernek.

A szérum egyébként külön is megvásárolható, csakúgy, mint a négylépéses arcápolási rutin valamennyi terméke. Mégis, sokkal jobban megéri ezeket egyben megvenni.

A natur arcápolás egyre többek számára jelent megoldást a bőr problémáira és ehhez kínál nagyszerű megoldást a florencebio.hu.

Az arcápolásnak nagyon sok szegmense létezik, sokféle szereplő van a piacon és sokféle termék. Fontos, hogy azokat használjuk, melyekben megbízunk, melyek lehetőleg természetes, bio összetevőkből készülnek. A florencebio.hu termékei pedig pontosan ilyenek.

Érdemes időben elkezdeni az arcápolást és bár a legtöbben azért inkább a harmincas, negyvenes éveikben döbbennek rá, hogy mi mindent mulasztottak el, az ő számukra sincs késő elkezdeni. Ezek, a florencebio.hu natur arcápolási termékei ugyanis a ráncokat is képesek halványítani és a napfoltokat és öregségi foltokat is.