Néha az elfelejtett dolgokra a hírolvasás döbbent rá

Mindig igyekszem képben lenni az aktuális hírekkel. Szerintem nagyon fontos lépést tartani a világ aktuális történéseivel, mert még ha nem is gondoljuk, befolyásolják a mi életünket is. Természetesen meg kell szűrni, hogy milyen csatornákon keresztül tájékozódunk, ezt elismerem. Sok csatorna csak a borzalmakat és a tragédiákat sorolja, ami a nagyvilágban történik, olyankor azért az ember életkedve rendesen el tud menni. Nekem is megvannak a jól bevált oldalak, ahonnan megtudom, hol éppen mi történik. Az egyik ilyen alkalommal, mikor a hírek között böngésztem, szembe jött velem egy cikk a biztonságos motorozásról. Erről azonnal eszembe jutott, hogy már jó ideje halogatom a robogóm gumijának a cseréjét, pedig nagyon nem kéne. Hiszen ha ezt elhanyagoljuk, az biztonságunkat veszélyeztetjük.

Tudtam, hogy eljött az ideje, hogy rendeljek új gumikat a kedvenc helyemről, ami a motortire webshop. Eddig mindig megtaláltam, amit kerestem, mert nagyon széles választékkal rendelkezik a bolt. Ez a széles választék sokszor már szinte az embert hátráltatja, mert nem tudja, mit kellene választania. Ebben a segítségünkre van a motortire webshop részletes keresője. Ide mindenféle adatokat kell beírni az általunk keresett motorgumiról, és ki fogja adni a megfelelőket.

Ettől a cégtől nem csak motorgumikat szoktam vásárolni, hanem ide hordom a robogóm gumiszerelésre is. Már egy ideje így csinálom, többek között azért, mert egyrészt a legmodernebb technológiával dolgoznak, másrészt kedvezményes áron csinálják a szerelést azok a gumik esetében, amiket a motortire webshopról rendeltünk. Plusz fél év garanciát is vállalnak az általuk végzett javításra, így tényleg mindenképp megéri ide hordanom a robogómat. De nem csak gumiszervizük van, hanem nyitottak egy autószerelő műhelyt is. Először ódzkodtam ide áthozni a kocsim, mert volt egy szerelő, akihez nagyon régóta hordtam az autómat. Ugyan nem dolgozott tökéletesen, inkább a megszokások rabja voltam. Nagyon nem bántam meg, hogy végül a váltás mellett döntöttem, mert ég és föld volt a kettő.

A robogó gumikat házhoz szállítással szoktam kérni. Régebben próbálkoztam azzal spórolni, hogy elmegyek a helyszínre a csomagokért, és majd én elhozom, de összességében nem érte meg. Sokkal több energia volt és időkiesés, így ma már inkább kifizetem azt a 2 000 Ft – ot csomagonként, sokkal egyszerűbb az egész folyamat. A DPD futárszolgálat 8 és 17 óra között kihozza a megrendelt termékem, nem nekem kell érte szaladgálni, és belesűríteni ezt az egész procedúrát a napomba. Ráadásul sok esetben a kiszállítás is előbb érkezik meg, mint én el tudnék menni a gumikért, mert nagyon össze – vissza műszakokban dolgozok, gyakran változtatnak a beosztásomon. Ha megrendelem a választott robogó gumikat még délelőtt, 12 óra előtt, akkor akár másnap a kezemben is tarthatom őket. Persze ez csak akkor lehetséges, ha a termékek raktáron vannak. Ha nem, akkor kell 1 – 5 munkanap ahhoz, hogy beszerezzék az árut. Ha véletlen ennél több időre lenne szükségük, akkor értesítenek, és el lehet dönteni, hogy így is szeretnénk – e a megrendelt termékeket vagy ajánljanak más kedvező alternatívát.

Amióta ismerem a motortire webshop termékeit, nagyon sok embernek ajánlottam már őket, és eddig mindenki meg volt velük elégedve. Nem csoda, hiszen a céget 2005-ben alapították, így van már mögöttük jó néhány év tapasztalat. Az eset tanulsága az, hogy néha azért is megéri híreket olvasni, mert emlékeztethetnek olyan dolgokra, amiket hajlamosak vagyunk elfelejteni.

motortire webshop