Vicces, hogy néha egy hír olvasásától egészen máshova jutunk el

Ahogy ígértem magamnak, és persze a munkám miatt is, igyekszem egyre több és több hírt elolvasni. Már néha olyanokra is rákattintok, amik tiszta horrorok, vagy tudom, hogy tipikus liba vagyok, ha azt megnyitom, mert csak egy újabb szerelmi horoszkóp kerekedik ki az álhírből – mégis megteszem. Kezdek azt hiszem szocializálódni ebbe a light folyamba, ami mondjuk nem biztos, hogy jó dolog, de nem is büszkélkedem vele. Csak úgy leírtam most. Azért néha van, hogy ennek köszönhetően hasznos dolgot is találok. Biztos nálatok is van csomószor, hogy elkezdtek Facebook-ozni, ott megláttok egy hírt, cikket, arra rámentek, abban viszont jön egy reklám, vagy villogó ablak, átkattintotok, és voltaképpen már rég nem azt csináljátok, amit terveztetek, nem egy ismerős képeit nézegetitek, hanem valahol egész másutt jártok. Ilyen ez a világháló, egyik infó visz át a másikra, aztán már rég elfelejted, mit is akartál valójában. De ahogy írtam, néha kész szerencse, hogy megtörténik.

Anya és apa nem mai gyerekek, nem igazán tudják használni a netet. Vagyis talán úgy helyesebb írnom, hogy kihasználni az internet lehetőségeit. Persze emaileznek, meg nézegetnek képeket, sőt, vibereznek is, de az, hogy utána járjanak valaminek, vagy webshopban vásároljanak, az nyilván nem opció náluk. Nem hibáztatom őket, más generáció. Ez is jó már, hogy ennyire beletanultak. Most a fejükbe vették az öregek, hogy kifestenek otthon, és a fürdőt is felújítják. Anya ezért megkért, hogy keressek neki a neten fürdőszoba ötleteket képekkel. Nevettem nagyon, mert, ha tudná, hogy mi az Instagram, ez gyerekjáték lenne neki. Aztán persze ragozta, hogy jó lenne, ha a képekből tényleg tudna ötleteket meríteni, meg esetleg még leírás is lenne hozzá. Nem akartam neki mondani, hogy, amit ő keres azt úgy hívják, hogy honlap. Mondtam neki, hogy persze, majd segítek, de aztán el is felejtettem. Milyen a sors – meg úgy érzem, néha lehallgatnak – két nap múlva egy kulturális hír olvasása közben valahogy totál elnavigáltam, és egy fürdőszobás oldalon kötöttem ki. Na, ne – kiáltottam fel. Anyunak pont erre van szüksége!

fürdőszoba ötletek képekkel

Nemcsak fürdőszoba ötletek képekkel és leírásokkal, de millió jó tanács és érdekesség van fent. Úgyhogy át is küldtem anyuéknak, had mélyedjen el benne.

Azt mondta, pont ilyenre gondolt, és, hogy apu szerint totál érthetően és szakzsargon mentesen, de mégis hozzáértően vannak megfogalmazva a dolgok. Kicsit irigy is lett anyura, hogy neki jutott eszébe, hogy szóljon nekem ez ügyben, mikor apu a szaki a háznál. Végülis mindegy, mindketten jól elszöszmötölnek majd, mire átolvasnak minden A-tól Z-ig, és nagyon lelkesek, ahogy jegyzetelek ki az okosságokat. Én ennyit tudtam tenni az ügy érdekében, de ők ha akarnak, tudnak plusz segítséget is kérni az oldalon. Most tök boldogok, hogy igazi fiatalos, divatos fürdőjük lesz nekik is, amivel majd dicsekedhetnek a többi nyuggernek. Egyem a szívüket!