Zavarnak a ráncaid? Jó hírem van!

Mostanában ritkán jutok el odáig, hogy leüljek, és elolvassam a legfrissebb híreket, esetleg megnézzem a híradót. Őszintén szólva nem szívesen hallgatom, hogy kit milyen baleset ért, vagy hogy milyen (számomra irreleváns) dolog történt egy másik emberrel, amin lehet csámcsogni, pletykálni. Ha már hírek, akkor én kimondottan az olyan portálokon nézek szét, amiknek a témái valóban érdekelnek. Van, hogy magamtól is rákeresek konkrét témákra, blogokra, de sokszor már a telefonom is ajánl nekem mindenféle híreket, amik érdekes és hasznos weboldalakra irányítanak. Múltkor például egy szépségápolással kapcsolatos oldalt böngésztem, amikor a kommenteket olvasva rátaláltam egy ránctalanító szérum nevére, amit valaki nagyon ajánlott.

Mivel az addig használt krémem fabatkát sem ért, így külön örültem ennek a kommentnek, hisz már egy ideje le akartam cserélni a már csak megszokásból használt, hatástalan ránctalanítómat. Utána is néztem, hogy mit tud ez a Laumar InstanTENSE Plus nevű állítólagos csodaszer, és amit láttam, az enyhén szólva ledöbbentett. Ezt figyeljétek!

A Laumar InstanTENSE Plus azt ígéri, hogy 3-5 perc alatt ráncmentes, feszes bőrt varázsol bárkinek, aki a használatába kezd. Aki pedig abba sem hagyja, és naponta 1-2 alkalommal rendszeresen felhelyezi a szérumot, az tartós javulást is elérhet, ezáltal pedig hosszú időre búcsút mondhat a ráncoknak.

Ezt nem hagyhattam annyiban, nekem is ki kellett próbálnom. Bár a weboldalon már vannak fent képek és videók, amelyek igazolják a szer hitelességét, ugyanakkor én egy “hiszem ha látom” típusú ember vagyok, vagyis inkább “hiszem, ha nekem is működik”. Gyorsan rendeltem is egy tubussal belőle, azzal a tudattal, hogy elégedetlenség esetén még mindig ott van a 30 napos visszafizetési garancia.

Amikor megérkezett (ez egyébként a honlapon leírtaknak megfelelően, villámgyorsan történt), nem is késlekedtem a kipróbálásával, hisz nagyon kíváncsi voltam már, hogy mégis mit fog tenni ez a szérum az egészen feltűnő ráncaimmal. Az oldalukon van egy részletes leírás a helyes használatáról. ami egyáltalán nem bonyolult. Miután a szérum a ráncaimra került, néztem magamat a tükörben, és vártam a csodát. Legnagyobb meglepetésemre a csoda meg is történt: a ráncaim, mintha sosem léteztek volna, egyszerűen eltűntek. Felszívódtak. Nem értettem, hogyan történhetett ez, mindenesetre nagyon örültem neki.

Laumar InstanTENSE Plus

A kíváncsi természetem azonban hamarosan rábírt arra, hogy megpróbáljam kideríteni ennek a rendkívül hatékony szernek a titkát. Nem is kellett sokáig keresnem, hiszen a weboldaluk gyakorlatilag minden kérdésre, köztük erre is választ ad annak, akit érdekel.

Először is azt sikerült kiderítenem, hogy a ráncokkal szembeszálló fő összetevők az agyagásványok, valamiféle peptid, illetve a hialuronsav. Ezeknek a kombinációja teszi lehetővé azt, hogy a Laumar InstanTENSE Plus ennyire eredményes tudjon lenni. További hatékony összetevők pedig abban segítenek, hogy a sötét karikák, táskák is eltűnjenek a szem alól – így igaz, ha a ráncmentes arc már nem lenne elég, ez a szérum pluszban még ilyesmire is képes. Azonban nem csak a szemed alatt használhatod, hanem az arcod többi olyan részén is, ahol megjelentek a ráncok.

Remélem, hogy hasznos volt valakinek ez a kis termékbemutató, én ugyanis csak azt bánom, hogy nem találtam rá hamarabb, és egészen mostanáig egy hatástalan krémre pazaroltam a pénzemet. Lehet, hogy többet kellene böngésznem a híroldalakat, és akkor könnyebben eljutnának hozzám az ilyen nagyszerű dolgok is.